Stili i Aniston në serialin “Friends” në trend edhe pas 25 viteve
Sharr Travel

Stili i Aniston në serialin “Friends” në trend edhe pas 25 viteve

HBO njoftoi në Mars se ribashkimi i Friends do të shtyhej, kështu që ndërkohë, po rimendojmë përsëri yllin e stilit të qartë të grupit: Rachel Green.

Sjellur në jetë nga Jennifer Aniston, personazhi i modës i bëri gratë të shkonin në sallonet e bukurisë për prerjen e flokëve Rachel dhe frymëzoi zgjedhjet tona të veshjeve para se të dinim plotësisht si të vishemi.

Shfaqja sundoi televizionin nga viti 1994 deri në 2004. Rachel fitoi një vend të veçantë në zemrat tona (dhe dollapët), duke evoluar nga një nuse e arratisur në një ekzekutim të modës së fundit, me punë në Bloomingdale dhe Ralph Lauren.

Pra, tani, më shumë se 25 vjet pas premierës së shfaqjes, ne jemi të lumtur të raportojmë që veshjet e personazhit janë plot me pamje që do të veshim lumturisht edhe sot.

Më poshtë gjeni veshjet e Rachel Green e sjellë në jetë nga Jennifer Aniston që mund t’i vishni edhe sot:

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images