Episodi special i “Friends” pritet të finalizohet gjatë verës

Episodi special i “Friends” pritet të finalizohet gjatë verës

Episodi special i serialit amerikan “Friends” pritet të përfundojë gjatë verës.

Ribashkimi i  episodit special të “ Friends ” që u vonua për një kohë të pacaktuar për shkak të mbylljes së shkaktuar nga koronavirusi i të gjithë televizionit dhe prodhimit të filmit, potencialisht do të përfundojë deri në fund të verës, tha WarnerMedia Entertainment Bob Greenblatt.

 Ribashkimi i parashikuar i gjashtë anëtarëve të “Friends” fillimisht u planifiku të jetë i disponueshëm në shërbimin e transmetimit të mbështetur nga WarnerMedia më 27 maj.

“Në fillim kemi menduar, se xhirimet do të vonohen për një ose dy muaj më së shumti, por tani duket se do të jetë shumë më e gjatë se kaq,” deklaroj ai.

“Ne jemi duke pritur që ta realizojmë këtë ribashkim me shpresë deri në fund të verës, nëse yjet janë në gjendje të mirë shpresojmë se mund të rikthehemi në xhirime”.

Greenblatt tha “Për momentin, ne po përpiqemi të shikojmë të ardhmen dhe ta bëjmë këtë gjë në një mënyrë më konvencionale, dhe unë mendoj se ia vlen të prisni,” tha ai.

Friends transmetohen çdo ditë në Comedy Central në Mbretërinë e Bashkuar dhe gjithashtu po transmeton në Netflix.