Flokët natyral të Selena Gomez

Flokët natyral të Selena Gomez

Selena Gomez luan me gjatësi dhe balluke të flokëve shpesh për ngjarje të ndryshme.

Por në karantinë, këngëtarja ndau një pamje të rrallë të flokëve të saj pa shtesat, të pa drejtuara apo stilin e rëndë. Gomez postoi një fotografi të vetes, duke treguar teksturën e saj natyrale me flokë dhe onde të mëdha voluminoze.

“Unë kisha një arsyje për të bërë grimin”, shkroi Gomez. “Babai im e vuri re dhe më pas vazhdoi të pyesë” Pse dukesh kështu? “Ai fishkëlleu ndërsa largohej. Pra ja ku jam. E tëra në @rarebeauty”.