Nga Chanel deri te Bottega Veneta këto janë çantat më të mira të stilistëve
Sharr Travel

Nga Chanel deri te Bottega Veneta këto janë çantat më të mira të stilistëve

Është gjithmonë me rëndësi të zgjedhni çantën e duhur, por ndonjëherë është shumë e vështirë.

Edhe këtë vit ka shumë çanta të reja në treg dhe mund të jetë e vështirë të bëni zgjedhjen e duhur./telegrafi

Nëse ju duhet inspirim këto janë disa nga çantat që do jenë në trend këtë sezon: