Për vetëm dy minuta – lëkurë të përsosur!
Sharr Travel

Për vetëm dy minuta – lëkurë të përsosur!

Stilistja e cila kujdeset për bukuroshet botërore, zbulon trukun e bukurisë, të cilin çdo femër menjëherë do ta aplikojë.

Yjet e Hollywoodit në tepihun e kuq gjithmonë duken perfekt dhe kanë ten të shkëlqyeshëm, njëherësh edhe dukje natyrale.

Secila femër me siguri pyet si arrijnë ato të mbajnë fytyrën të hidratuar edhe krahas grimit të fortë të skenës, transmeton Telegrafi.

Trukun më të mirë e ka zbuluar stilistja e grimit, Pati Dubroff, e cila kujdeset për dukjen e damave të Hollwoodit, si p.sh. Gwyneth Paltrow, Jessica Biel, Naomi Watts dhe shumë të tjerave.

Përgatiteni lëkurën me pudër të lëngshme

▪ Më parë, patjetër përgatiteni fytyrën me cilindër nga xhadeja, në rastin më të mirë të ftohur.

▪ Pastaj, me lëvizje të forta stimuloni lëkurën. Në atë mënyrë nxitet qarkullimi i gjakut, ndërkaq lëkura pasurohet me oksigjen. Do të shihni se si lëkura menjëherë duket më e gjallë.

▪ Pas atij tretmani Dubroff përdor pudër më pak të lëngshëm. Nëse pudra e lëngshme qitet në lëkurë të ftohtë, do të duke sikur është pa shkëlqim dhe është e nevojshme më shumë grim.

Falë “tretmanit” me cilindër apo gur gua-sha, lëkura ka shkëlqim natyral, dhe asaj nuk do t’i nevojitet më shumë grim.