Trajtimi i lëkurës me produkte që gjenden në frigoriferin tuaj
Sharr Travel

Trajtimi i lëkurës me produkte që gjenden në frigoriferin tuaj

Lëkura është pjesa më e rëndësishme dhe delikate e trupit.

Për këtë arsye kërkon vëmendje dhe një kujdes nga ana jonë, sidomos tani gjatë stinës së dimrit.

Produktet për kujdesin e lëkurës zakonisht janë shumë të shtrenjta dhe në pamundësi për t’i blerë këto krema mund t’i realizoni ato në kushte shtëpie.

Ne ju sjellim disa nga produktet që gjenden në frigoriferin tuaj dhe mund të bëni trajtime për lëkurën.

Kos për skuqjet

Uthull molle për aknet

Mjaltë për lëkurë të thatë

Llum kafeje për celulitin.