Ushtrime për shikim më të mirë dhe për sy më të shëndetshëm
Sharr Travel

Ushtrime për shikim më të mirë dhe për sy më të shëndetshëm

Kohë pas kohe do të jetë mirë që syve tuaj t’i ofroni pak pushim cilësor dhe ushtrime për shikim më të mirë

Çdo gjë mund të përmirësohet me ushtrime, pra edhe shikimi.

Përse atëherë ta mos bënim qysh sot.

Zgjat vetëm disa minuta dhe do t’ju pëlqejë!

▪ Mbyllni sytë dy minuta.

▪ Shikoni majtas-djathtas, sa më shumë – 5 herë.

▪ Lartë poshtë gjithashtu – 5 herë.

▪ Pastaj në diagonale – gjithashtu 5 herë.

▪ Në rreth – 5 herë.

▪ Lëvizni fokusin afër-larg – 15-30 cm- 5 herë.

▪ Shikoni në pikën lartë – 5 herë.

▪ Shikoni në një pikë poshtë – 5 herë.

▪ Shtrëngoni fort sytë – 10 herë.

▪ Me gishta lehtësisht bëni masazh syve – 10 herë.