Detaji i thonjve që do të mbizotërojë këtë verë
Sharr Travel

Detaji i thonjve që do të mbizotërojë këtë verë

Këtë sezon do të mbizotërojë një dizajn shumë interesant për thonjtë… është pikërisht dizajni i syrit.

I njohur ndryshe si shenjë fatsjellëse, ky do të jetë detaji që do të shihni më shpesh këtë verë dhe që mendohet se do të tërheqë vëmendje.

Dy detaj ka ardhur si frymëzim nga amuleti i mirënjohur i cili konsiderohet se largon fatkeqësinë dhe sjell fat të mirë.

Versione të këtij arti tek thonjte do të shihni në variante të ndryshme, varësisht preferenca personale.

Për më tepër idek, mund të shihni disa nga fotot që qarkullojnë në Instagram.