Flamuri i ShBA-së vendoset në Qeverinë e Kosovës
Sharr Travel

Flamuri i ShBA-së vendoset në Qeverinë e Kosovës

Kosova me disa aktivitete iu bashkua kremtes së qytetarëve amerikan për Ditën e Pavarësisë.

Gjatë ditës u mbajtën disa aktivitete, ndërsa në mbrëmje në shenj respekti dhe nderi, në objektin e qeverisë së Kosovës është vendosur flamuri amerikan.


MË SHUME NGA Aktuale