Trajneri i ekipit të Wolfsburgut Markus Mühling do të vij në Kosovë

Trajneri i ekipit të Wolfsburgut Markus Mühling do të vij në Kosovë

Trajneri i ekipit të Wolfsburgut dhe i shumë skuadrave të Bundesliges, Markus Mühling, me 05.07.2020 do të vij në Kosovë, për ta vizituar qendrën sportive AFF, ku do ti përcjell nga afër stërvitjet.

Gjatë vizitës së tij do ti trajnoj dhe testoj lojtarët që janë pjesë e kësaj qendre sportive