Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafire e parë do të jetë Adelinë Jashari  Bikliqi, Adelina's cook diary", e cila fletë për "Ditën e Çokollatës", më shumë rreth ëmbëlsirave të verës.

Deutche Welle, do të jetë drejtpërdrejt.

Po ashtu në një lidhje drejtpërdrejt do të jenë Sihana Bejtullahu, bashkëdrejtuese e “Germin”, dhe Bashkim Iseni, shef i Zyrës së Integrimit të qytetit të Lozanës të cilët flasin për mos(ardhja) e mërgimtarëve.

Si dhe Bujar Gashi,  zëdhënës i ANP-së “Adem Jashari” do të jetë drejtpërdrejt, fletë rreth masave mbrojtëse kundër Covid-19 në Aeroportin e Prishtinës, po ashtu tregon për numrin e mërgimtarëve të ardhur që nga hapja e Aeroportit.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.

 


MË SHUME NGA Aktuale