Pesë arsye pse dëshironi ëmbëlsirat vazhdimisht
Sharr Travel

Pesë arsye pse dëshironi ëmbëlsirat vazhdimisht

Nëse edhe ju jeni në grupin e personave që vazhdimisht dëshirojnë të hanë diçka të ëmbël, atëherë duhet të dini edhe arsyet se përse kjo ndodh.

Sezoni është padyshim një arsye kryesore, por ka edhe 4 të tjera që ju bëjnë të keni nevojë dhe neps për ëmbëlsira.

Presion i ulët i gjakut

Mungesa e magnezit

Stresi

U është kthyer në zakon

Jeni në cikël

Ju jep energji.