Sekreti qëndron te pantallonat
Sharr Travel

Sekreti qëndron te pantallonat

Trend sërish në skenat botërore të modës janë bërë pantallonat me pjesë të zgjatur të këmbëve, të quajtura pantallonat “palazzo”

Edhe pse këto pantallona më mirë u rrinë femrave të gjata, edhe ato që janë më të shkurta mund t’i veshin me krenari, por në kombinim me take të përshtatshme dhe nëse i shkurtojnë pak.

Ekspertët i paralajmërojnë femrat që qepjen dhe strukturën t’i zgjedhin në bazë të ndërtimit të tyre trupor, ashtu që do të jenë të gatshme të ecin nëpër rrugët e qytetit dhe të tërheqin vëmendje.

1

2

 

34

5

678

9