Nuk kalon projekt-rezoluta e VV-së për dialogun

Nuk kalon projekt-rezoluta e VV-së për dialogun

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë votuar projekt-rezolutën e Lëvizjes Vetëvendosje për dialogun me Serbinë.

Me 31 vota për, 60 kundër dhe 1 abstenim nuk ka kaluar projekt-rezoluta e prezantuar nga shefi i Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi.

“Me 31 vota për, 60 kundër dhe një abstenim nuk kalon rezoluta e propozuar. Me këtë i mbylli punimet e kësaj seance”, ka thënë kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani.