Përfitimet që ka fytyra nga përdorimi i avullit, një herë në javë

Përfitimet që ka fytyra nga përdorimi i avullit, një herë në javë

Është koha që fytyra juaj të përballet me faktet, kjo nuk është një kohë e mirë për lëkurën.

Ndotja e ajrit po rritet në shumë vende, smogu depërton në lëkurë, ju keni nevojë për krem dielli për ta mbrojtur atë nga rrezet UV dhe ushqimet e përpunuara nuk e ushqejnë fare atë.

Kjo është arsyeja pse është më e rëndësishme se kurrë të kujdesesh për fytyrën tënde dhe një metodë që funksionon është trajtimi i saj me avull.

Ja përfitimet që merr fytyra nga përdorimi i avullit:

Heq dhe pastron papastërtitë e ndërtuara dhe produktet në poret tuaja.

Fytyra juaj do të pastrohet nga bakteret dhe qelizat e vdekura që shkaktojnë akne.

Fytyra juaj do të marrë më shumë oksigjen.

Do të vonojë shfaqjen e rrudhave.

Do të fillojë të hidratohet natyrshëm.

Do të thithë më mirë produktet tuaja të kujdesit për lëkurën.