Trendet vjeshtore të çantave të cilat duhet t’i keni patjetër në gardërobë

Trendet vjeshtore të çantave të cilat duhet t’i keni patjetër në gardërobë

Gati për blerjen e një çante të re? Me vjeshtën afër është koha e duhur për të bërë blerje, të cilat janë të duhurat edhe për stinën e ardhshme.

Nëse jeni një person i fiksuar me çantat, zemra juaj mund të ketë ‘kapërcyer një rrahje’ vetëm duke menduar për të gjitha çantat e mrekullueshme që mund të bëhen tuajat.

Çantat trendi do përmbajnë zinxhirit të trashë, forma gjeometrike, tekstile me tegela dhe shumë forma të tjera.

Këto çanta janë trendi i duhur për vjeshtën, por mund të filloni t’i blini tani, pasi ato janë mahnitëse dhe do të duken në trend./telegrafi

Më poshtë gjeni dhjetë trendet kryesore të cilat ia vlen t’i ndiqni për t’u dukur në stil dhe në hap me to: