Pse çuditeni?!
Sharr Travel

Pse çuditeni?!

Kur të tjerët luftonin me emblemë të UÇK-së në malet e Drenicës, Dukagjinit e Sharrit, kur një nëne iu hetonte nje fotografi e djalit të saj me uniformë të UÇK-së u masakronte, kur një fëmijë mbante foton e babit të tij dëshmor digjte, çuditrisht dikush mbante zyre të UÇK-së midis Prishtine.

Bile qëndronte i lirë, i qete deri natën kur u largua Serbia nga Kosova dhe i moren me veti!

Pse çuditemi sot kur këta njerez dëshmojnë në Hagë kundër UÇK-së? Pse quditemi kur këta njerëz thojnë nga zyra e Kryeministrit së UÇK-së ka bërë krime? Pse quditemi kur sot këta njerëz votojnë kundër vlerare të UÇK-së? .

Pse çuditemi kur historia i tregon të gjitha dhe prapë koha do të vazhdon të tregoj më shumë.!

Autor: Fitim Çeku