Trendi i njohur, pas rrobave po vjen edhe te thonjtë
Sharr Travel

Trendi i njohur, pas rrobave po vjen edhe te thonjtë

Nëse karantinimi na kishte dhënë ndonjë përparësi, ishte kohë për të lëvizur nëpër Instagram, për të parë trendet e reja dhe për të vendosur cilin do ta përdorim.

Tani, liria jonë na ka bërë të ndihemi pak më eksperimentalë.

Pra, çfarë është në trend? Çdo gjë dhe gjithçka, sa më e gjallë, aq më mirë.

Thonjtë me gradientë janë akoma në trend (duke zgjedhur një hije si rozë dhe duke vazhduar nga një nuancë trëndafili në mjedër nëpër gishtat e dorës)./telegrafi

Ose shembuj me ngjyra të tjera, me teknikën e njëjtë, gradient.

 

Me kaq shumë mënyra të mrekullueshme për të zbukuruar thonjtë e gishtave, mund të jetë e ndërlikuar të zgjidhni vetëm një stil.

Përveç trendeve që janë përmendura, kemi edhe trendin ngjyros – lëre të thahet, i cili deri tani më shumë shihej në veshje, ka arritur të vijë edhe tek thonjtë.

Ja disa shembuj inspirues nga trendi: