MPB dhe AKI nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi
Sharr Travel

MPB dhe AKI nënshkruajnë Memorandum Bashkëpunimi

Sot në ambientet e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Ministri i Punëve të Brendshme z.Agim Veliu dhe Drejtori i AKI, z. Kreshnik Gashi, kanë nënshkruar një Memorandum të Bashkëpunimit ndërmjet MPB-së dhe AKI-së.

.Ky Memorandum është bazuar në fushë-veprimtarinë kushtetuese dhe ligjore të këtyre dy institucioneve të rëndësishme të sigurisë të Republikës së Kosovës dhe përbën avancim të bashkëpunimit ekzistues ndër-institucional.
Bashkëpunimi i përcaktuar me këtë Memorandum përfshinë lehtësimin e ushtrimit të veprimtarisë dhe detyrave të këtyre dy institucioneve me qëllim të rritjes së mbështetjes së ndërsjellë në fushat me interes të përbashkët në shërbim të sigurisë kombëtare.


MË SHUME NGA Aktuale