Truk për rregullimin e shtëpisë:

Truk për rregullimin e shtëpisë:

Pasqyrë dimensionesh të mëdha, shpesh me korniza druri të skalitura, kanë qenë pjesë të popullarizuara të shumë shtëpive dhe stoli kryesore të dhomave të ditës dhe të paradhomave.

Edhe sot e kanë vendin e tyre në rregullimin e enterierit, ndonëse, edhe pse aplikimi fillestar i tyre sot duket i vjetruar, ende janë shumë të dobishme, posaçërisht kur është fjala për hapësira më të vogla, transmeton Telegrafi.

Pasqyra në dhomë do të thotë edhe hapësirë më të ndritshme.

Nëse jetoni në shtëpi apo banesë me më pak dritë, mund të vendosni pasqyrë me dimensione të mëdha afër dritareve dhe të shikoni se si shtëpia mbushet me dritë dielli.

Përparësi plotësuese e pasqyrës së madhe është edhe ajo që hapësirës i jep thellësi dhe do të duket më e madhe.

Sot mund të gjenden pasqyra në stile dhe forma më të ndryshme, kështu që lehtë mund t’i përshtatni në banesën tuaj.

/Telegrafi/