Në kohë pandemie e vdekje blenë tokë

Në kohë pandemie e vdekje blenë tokë

KIMETE BERISHA

‘There is neë sheriff in toën, sivjet e paska blé një copë tokë 100,000 €.

Në kohë pandemie e vdekje, i ka ra n’mend me llaskucu, me shku me ble tokë me maskë.

Tamam sherife modeste. Prijëse e kamur e fiseve primitive.

Prandaj, bota perendimore e ka pá qe 20-të vjet kush e udhëheq Kosovën, hajna e grabitçarë të pangopshëm, një vend që u çliru nga armiku për me ‘vra veten’, dhe prandaj perendimi po pendohet që na ka çliru dhe është duke na braktis.

Merkel nuk blen tokë 100 mijë £ në kohë krize globale e sherifja blen.

Pse nddh kjo?

Qysh shpenzon njeriu normal në kohē varfërimi global?

Sepse as që e sheh si krizë, sepse e sheh veç veten, nuk sheh larg hundës së saj.

Prej se u çliru Kosova, pushtetet në përgjithësi e kanë plaçkit vendin.

Si me qenë pushtuese.

Pushtuesi serb na ka vra, pushtuesit shqiparë na kanë lënë pa bukë e pa të ardhme.

Na kanë çliru nga kriminelët serbë për me na ‘vra’ vetë.

Qysh u bënë kaq të pasur politikanët e shtetit më të varfër në Evropë!

Tjetra snobe, ministresha e jashtme, e paska ble një orë dore 11 mijë £.

Ngjite edhe një dhëmbë t’dukatit, po ta nin.

E gërditshme. Fukarallëk i madh shpirtnor.

P.S. Shumë jam nervoz