15 karakteristikat e punonjësve të pazëvendësueshëm

15 karakteristikat e punonjësve të pazëvendësueshëm

Edhe nëse disa mund të mendojnë që “i pazëvendësueshëm” është një pretendim shumë i fortë, të gjithë biem dakord se disa persona janë shumë të vështirë për t’i zëvendësuar.

Më poshtë janë 15 karakteristika që dallojnë një punonjës të tillë nga të tjerët:

Bëjnë më shumë se sa u kërkohet

Kanë aftësi të jashtëzakonshme në komunikim

Janë një hap para

Janë dëgjues dhe vëzhgues të mirë

Janë të besueshëm dhe të përgjegjshëm

Kanë iniciativë

Përçojnë energji pozitive

Përshtaten

Nuk ankohen kurrë

Motivojnë

Ata nuk kanë nevojë të menaxhohen

Përballen me sfida të reja

Mësojnë vazhdimisht

E dashurojnë punën

Janë efikasë