Zemaj: Insistimi im është që të kemi masa rigoroze

Zemaj: Insistimi im është që të kemi masa rigoroze

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka njoftuar se janë në konsultim edhe me Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik dhe profesionistë të tjerë shëndetësorë, për ndërmarrjen e masa të reja Anti-Covid19.

Ai gjatë takimeve me liderët shqiptarë në Bujanovc, ka deklaruar se është për masa rigoroze për të luftuar koronavirusin.

"Masat e reja nënkuptojnë ndonjëherë edhe lehtësim, por insistimi im është që të kemi masa rigoroze për ta parandaluar përhapjen e pandemisë dhe për ta luftuar deri në pafundësi", tha ai.


MË SHUME NGA Aktuale