Nis ndeshja, Drita në kërkim të fitores

Nis ndeshja, Drita në kërkim të fitores

Ka nisur ndeshja ndërmjet Dritës dhe Inter D’Escaldes.

Ndeshja ka nisur me 1 orë e gjysme vonesë për shkak të plotësimit të dokumentacionit për COVID 19 nga personat zyrtarë të UEFA-s.

Drita në rast të fitoreje të kësaj ndeshje do të ndeshet me kampionin e Irlandës së Veritu, Linfield.

Linfield arriti të mposhtë në ndeshjen e parë skuadrën Tre Fiori me rezultat 2:0.