Haxhiu: Nuk do të ketë PDK në “Qeveritë e Mashtrimit”

Haxhiu: Nuk do të ketë PDK në “Qeveritë e Mashtrimit”

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu, e ka mohuar se partia e tij do të mund të jetë pjesë e qeverisë së bashku me Kurtin apo Hotin.

Në Info Magazinë ai e quajti “Qeveri të Mashtrimit” atë të Kurtit dhe Hotit.