Katër ngjyra që duhet të keni gjatë vjeshtës

Katër ngjyra që duhet të keni gjatë vjeshtës

Pavarësisht pasigurive që bota po përjeton, industria e modës vazhdon të ndryshojë me shpejtësi

Vjeshta është në prag dhe meqë vjen më shpejt nga ç’mendoni ju, krijoni një ide para se të shpenzoni para për blerjet e radhës.

Nuk është e thënë të harxhoni gjithë rrogën për t’u dukur e veshur luksoze, mjafton të zgjidhni vetëm ngjyrat e duhura.

1. E kuqja e ndezur

Një element i veshjes me këtë lloj të kuqeje dhe jeni gati ta përballoni vjeshtën me super stil.

2. E verdha

Fine, elegante dhe e ëmbël në të njëjtën kohë.

3. Bezha

Bezha, veçanërisht në veshje, është sinonim i pamjes luksoze. Nuk ka rëndësi nëse veshja juaj është markë apo e lirë, nëse është bezhë do të dukeni gjithnjë e veshur klas!

4. E kaltër e errët

Ka diçka shumë të sofistikuar tek kjo ngjyrë, prandaj pas shtatorit mos ju ndani më!