Dështon zgjedhja e kryesuesit të KSHARRSHU

Dështon zgjedhja e kryesuesit të KSHARRSHU

Votimi për kryesuesin e Komisionit Shqyrtues të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit, është shpallur i pavlefshëm.

Nga tre kandidatët për kryesues, asnjëri prej tyre nuk ka siguruar 46 votat e nevojshme nga 90 deputetë sa ishin në sallë, kështu që konkursi duhet të rishpallet.

Bastri Sallahu, Ibrahim Krasniqi dhe Merita Shaqiri-Berisha ishin kandidatët në garë.

Kryeparlamentarja Vjosa Osmani ka njoftuar se edhe pas raundit të dytë të votimit, ky konkurs duhet të rishpallet meqë është i pasuksesshëm.

Në raundin e dytë të votimit, Bastri Sallahu mori 39 vota, ndërsa Merita Shaqiri-Berisha nga 25 vota.