Petrit Musolli zgjedhet anëtar i Bordit të RTK-së

Petrit Musolli zgjedhet anëtar i Bordit të RTK-së

Petrit Musolli është zgjedhur anëtar i Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës. 

Për dy kandidatët e tjerë, Albinot Malokun dhe Arlinda Azemin do të votohet nesër.  

Nënkryetarja e Kuvendit, Arbërie Nagavci tha që për shkak të mungesës së kuorumit, zgjedhja e anëtarit të pestë do të bëhet nesër në seancën e rradhës.

Gjithashtu anëtarë të Bordit janë zgjedhur edhe Ilir Bytyqi, Fadil Miftari dhe Bajram Mjeku. 


MË SHUME NGA Aktuale