Thaçi: Kosova e mban premtimin, ambasadën e hapim në Jerusalem

Thaçi: Kosova e mban premtimin, ambasadën e hapim në Jerusalem

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka mirëpritur njoftimin e kryeministrit të Izraelit Benjamin Netanyahu për vendosjen e marrëdhënieve diplomatike me Kosovën dhe synimin për ta njohur Kosovën.

Thaçi bëri të ditur që Kosova do ta mbajë fjalën dhe ambasadën do ta hapë në Jerusalem, sic e kishte diskutuar në takimet e mëhershme në Shtëpinë e Bardhë.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm