Kabashi për Mikullovcin: Prehu në paqe miku ynë i dashur

Kabashi për Mikullovcin: Prehu në paqe miku ynë i dashur

Aktori dhe regjisori, Astrit Kabashi, me anë të një postimi në Facebook, i ka dhënë lamtumirën e fundit aktorit tashmë të ndjerë, Adem Mikullovci.

“Prehu në paqe miku ynë i dashur Adem Mikullovci, ka shkruar ai.

Kujtojmë se Mikullovci ka ndërruar jetë sot, ndërsa varrimi i tij do të bëhet në ora 16:00 në Prishtinë.