Një copëz Tirane vjen në sheshin e Prishtinës

Një copëz Tirane vjen në sheshin e Prishtinës

Për nder të 100 vjetorit të shpalljes së Tiranës Kryeqytet, “Muzeu Lëvizës” fillon rrugëtimin ndër trojet shqiptare.

Bashkë me Muzeun, në Prishtinë do të qëndrojë edhe nënkryetarja e Bashkisë së Tiranës, Anuela Ristani dhe drejtoreshën ekzekutive të Unioni i Bashkive Shqiptare të Rajonit, Andriola Kambo.