Hoti publikon fragmente nga nënshkrimi i marrëveshjes në Shtëpinë e Bardhë

Hoti publikon fragmente nga nënshkrimi i marrëveshjes në Shtëpinë e Bardhë

Kryeministri Hoti publikon fragmente nga nënshkrimi i marrëveshjes në Shtëpinë e Bardhë Kryeministri Avdullah Hoti ka publikuar në Facebook fragmente nga nënshkrimi i marrëveshjeve në Shtëpinë e Bardhë. Marrëveshja u quajt historike nga Shtëpia e Bardhë dhe vetë Hoti.