613 të vdekur nga Covid 19 në Kosovë, 1880 raste aktive

613 të vdekur nga Covid 19 në Kosovë, 1880 raste aktive

Në Kosovë sipas IKSHPK-së janë edhe 1880 raste aktive me Covid 19.

Deri më tani janë testuar 62011 mostra nga do kanë rezultuar 15063 pozitive me Covid 19, raporton Gazeta Blic.

Që nga fillimi i pandemisë janë shëruar 12570 persona e kanë vdekur 613  të tjerë.

Dje u njoftua se janë shëruar 119 raste dhe u shënuan 61 raste të reja.

Rastet e reja janë nga këto komuna:

Komuna Prishtinë 19 raste, komuna Vushtrri 8 raste, komuna Prizren 7 raste, komuna Fushë Kosovë 5 raste, komuna Gjilan 4 raste, komuna Pejë 4 raste, komuna Ferizaj 3 raste, komuna Istog 3 raste, komuna Deçan 2 raste, dhe me nga një rast komunat Drenas, Malishevë, Obiliq, Podujevë Skenderaj dhe Suharekë.


MË SHUME NGA Aktuale