Nënshkruhet marrëveshja për donacionin e radhës të Japonisë për Kosovën

Nënshkruhet marrëveshja për donacionin e radhës të Japonisë për Kosovën

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Sh.S. Meliza Haradinaj Stublla dhe Ambasadori japonez, Sh.T. Akira Mizutani, SOT (e hënë) nënshkruajnë marrëveshjen për donacionin e radhës të Japonisë për Kosovën.

.