Shqyrtohet drafti i Projektligjit për mbrojtje nga dhuna në familje

Shqyrtohet drafti i Projektligjit për mbrojtje nga dhuna në familje

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione mban mbledhje.

Rendi i ditës:


1. Miratimi i rendit të ditës,
2. Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të kaluara,
3. Shqyrtimi i draftit të Projektligjit për mbrojtje nga dhuna në familje, 
4. E ndryshme.
Vendi: N225 Koha: 10:00 


MË SHUME NGA Aktuale