Përmirësoni shëndetin e mushkërive dhe të veshkave me këtë ushtrim

Përmirësoni shëndetin e mushkërive dhe të veshkave me këtë ushtrim

Me këtë ushtrim të thjeshtë permisoni shëndetin e mushkrive dhe të veshkave.

Pozicion i mrekullueshëm i jogës

Ushtrimi joga “Përshëndetje Diellit” do t’ju shkundë dhe do t’ju ndihmojë të përballeni me të gjitha obligimet ditore, transmeton Telegrafi.

U rekomandohet të gjitha gjeneratave, ndërkaq instruktorët e jogës dhe të gjithë ata të cilët e kanë provuar këtë rutinë mëngjesi theksojnë që vepron në mënyrë të mahnitshme në gjithë organizmin.

“Përshëndetje Diellit” është trening i shkëlqyeshëm për gjithë trupin, shkund, tendos dhe zgjat muskujt, por mund të jetë i shkëlqyeshëm edhe për ushtrimin për humbje peshe.

Këto gjithashtu janë përfitime të cilat kalojnë nivelin fizik, ndërsa forcën që e ka në qetësimin e nervave të tendosura është e pabesueshme.

Qe se si ushtrimi i jogës ndikon në trup:

٭ Përmirëson shëndetin e mushkërive dhe rrit kapacitetin
٭ Rikuperon sistemin nervor
٭ Forcon imunitetin
٭ Stimulon sistemin e tretjes
٭ Zvogëlon yndyrat në trup
٭ Rikuperon punën e veshkave
٭ Nxit qëndrimin e drejtë
٭ Pastron mendjen dhe qetëson
٭ Rrit nivelin e energjisë

Kështu praktikohet “Përshëndetja Diellit”: