Shqiptohen 758 gjoba për mos respektim të masave COVID-19

Shqiptohen 758 gjoba për mos respektim të masave COVID-19

Brenda 24 orëve, në rrugët e Kosovës janë shkaktuar 31 aksidente trafiku me dëme materiale dhe 21 aksidente tjera me të lënduar.

Policia brenda një dite ka shqiptuar 1 mijë e 316 gjoba për trafik.

Po ashtu janë arrestuar 22 persona dhe 11 janë dërguar në mbajtje dhe një në vuajtje të dënimit.

Kurse 758 gjoba janë shqiptuar për personat që nuk respektuan masat ndaj COVID-19.

Shqiptohen 758 gjoba për mos respektim të masave COVID-19