Nuk ka rëndësi viti, këto do të jenë gjithmonë ngjyrat më të njohura

Nuk ka rëndësi viti, këto do të jenë gjithmonë ngjyrat më të njohura

Vjeshta gjithmonë do të mishërohet nga hijet shumëngjyrëshe të gjetheve të rëna.

Nga tonet natyrore tokësore portokalli, kafe dhe të verdhë, ka diçka për ato ngjyra që menjëherë na bëjnë të mendoj për sezonin vjeshtor.

E njëjta gjë vlen edhe për rrobat. Nga një pallto ngjyrë bezhë e përshtatur me ngjyrë të kaltër kobalti ose një këmishë ngjyrë krem, thjesht këto ngjyra ilustrojnë vjeshtën.

Për sa i përket ngjyrave të rëndësishme për vjeshtë / dimër 2020, e bardha, bezha karamel, e kaltër kobalti dhe hiri janë ato që do të shihen gjithandej.

Më poshtë gjeni disa ide për veshjet nga ngjyrat e bukura:

Ngjyra bezhë

Ngjyra e kaltër kobalti

Ngjyra krem

Ngjyra e hirtë

 

Ngjyra portokalli në të kuqe