Mbahet mbledhja e Komisionit për menaxhim të pandemisë

Mbahet mbledhja e Komisionit për menaxhim të pandemisë

Komisioni Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së virusit COVID-I9 nga ana e Qeverisë së Republikës së Kosovës sot mban mbledhje.

R e n d i   i  d i t ë s:

1.    Miratimi i rendit të ditës; 
2.    Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e datës: 22.09.2020;23.09.2020 dhe 28.09.2020
3.    Votimi i ekspertit të shëndetit publik;
4.    Diskutim me ekspertët rreth angazhimit të tyre; 
5.    Informatë mbi disponueshmërinë e dëshmitarëve tjerë të ftuar;
6.    Të ndryshme. 
 
Vendi: N302 Koha: 11:00 


MË SHUME NGA Aktuale