Votohet në lexim të parë Projektligji për rimëkëmbje ekonomike

Votohet në lexim të parë Projektligji për rimëkëmbje ekonomike

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës kanë votuar projektligjin për rimëkëmbje ekonomike.

Ky është leximi i parë, ndërsa pritet që së shpejti të votohet edhe në lexim të dytë.

Me 64 vota pro, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, projektligji ka kaluar.


MË SHUME NGA Aktuale