Diskutohet për problemet me grumbullimin e qumeshtit

Diskutohet për problemet me grumbullimin e qumeshtit

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, zhvillim Rural, Infrastrukturë dhe Mjedis mban mbledhje.

Rendi i ditës:                                                      

1.    Miratimi i rendit të ditës ,
2.    Miratimi i Procesverbalit të mbledhjes së komisionit, të mbajtur më  6.10.2020,
3.    Njoftimi për problemet me grumbullimin e qumeshtit nga ana e fermereve të Kosovës, i  ftuar Kryetari i Këshillit koordinues të fermerëve të qumështit.
4.    Të ndryshme.
 
Vendi: N204 Koha: 13:00 


MË SHUME NGA Aktuale