Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i sotëm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Mysafir i parë është Ekrem Zajmi- mësimdhënës  I  gjuhës shqipe“Qendra e Kulturore Shqiptare Sami Frashëri - Ankara”.

VAZHDON  FUSHATA “BËHU MIK I PRISHTINËS”  PËR QYTET MË TË GJELBËR.

Massimiliano Paolucci Menaxher i BB për Kosovë, flet për temën "VARFËRIA NË KOHË TË COVID19, NDIHMA NGA BANKA BOTËRORE".

Mysafire tjetër do të jetë Rreze Kryeziu-Breznica Drejtoreshë  e festivalit DAM.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.