Veshjet më ikonike të Princeshës Diana, të gjitha në ngjyrë të kuqe

Veshjet më ikonike të Princeshës Diana, të gjitha në ngjyrë të kuqe

Ne shpesh pyesim veten se si të famshëm dhe mbretër të caktuar arrijnë të gjejnë veshjet e duhura sa herë që dalin në publik.

Nga njëra anë, ata patjetër që kanë ndihmë: ata janë miq me disenjatorë, punojnë me stilistë të talentuar dhe kanë zgjedhur shumë truçe.

Por nga ana tjetër, ata gjithashtu kanë zhvilluar estetikë specifike dhe kanë tendencë t’i përmbahen formulave të veshjeve . Për shembull, Princesha Diana ishte një adhuruese e madhe e ngjyrës së kuqe.

Duke parë disa nga veshjet e saj më të mira dhe më të paharrueshme , kjo ngjyrë shfaqet pa pushim.

Princesha Diana shpesh vishte fustane të kuq në ngjarje të mëdha, të kombinuara me çanta të kuqe dhe kapele.

Më poshtë gjeni disa nga veshjet më të famshme të Princeshës Diana: