Prerjet trendi të flokëve për stinën e dimrit

Prerjet trendi të flokëve për stinën e dimrit

Shumë mendojnë se vjeshta dhe dimri janë koha kur flokët tona vijnë vërtet në vete.

Në vend se t’i kapim, mund ti lëmë ato të lëshuara pa i penguar. Ne kemi mundësinë t’i japim atë kujdesin e merituar pasi u dobësuan një sezon më parë.

Përveç prerjeve mund të eksperimentoni edhe me ngjyrën e flokëve, e cila jo domosdoshmërish duhet të jetë e errët klasike, kështu që vlen të eksperimentohet.

Duke zgjedhur atë që ju pëlqen dhe ju përshtatet ka mjaft mundësi trendi.

Këtu keni prerjet më të mira të flokëve, pa marrë parasysh gjatësinë dhe strukturën tuaj: