Ukë Berisha, rizgjidhet kryetar i PShDK-së për mandatin e tretë 4 vjeçar

Ukë Berisha, rizgjidhet kryetar i PShDK-së për mandatin e tretë 4 vjeçar

Partia Shqiptare Demokristiane e Kosovës ka mbajtur sot kuvendin e sajë zgjedhor.

Me shumicë absolute kryetari i deritashëm, Ukë Berisha, është rizgjedhur në postin e kryetarit të kësaj partie.

Kuvendi është përcjellë dhe monitoruar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) dhe votimi është bërë sipas sajë dhe IKShPK-së.

Nga 201 delegatë kryetari mori 118 vota. Ky është mandati i tretë I Ukë Berishës në PSDhK.