Bullgari/ Rikthehet ekspozita “Beautiful Albania”

Bullgari/ Rikthehet ekspozita “Beautiful Albania”

Në Bullgari më datë 16 nëntor është rikthyer sërish ekspozita dedikuar Shqipërisë “Beautiful Albania”.  28 foto nga vendet më të bukura tursitike të Shqipërisë do të njohin publikun në Sofie me Shqipërinë.

Ekspozita është e vendosur në natyrë, në “Grand Park” Sofie për shkak të kushteve anti-Covid.

Riviera shqiptare, alpet, historia, kultura, traditat etj., shfaqen në këtë ekspozitë me synimin që vizitorët e huaj të njihen më shumë me bukuritë natyrore dhe vlerat kulturore të Shqipërisë.

Ekspozita do të qëndrojë e hapur për publikun deri më 30 nëntor./diasporashqiptare/