Me `bulliqa` nuk arrihet Ndryshimi!

Me `bulliqa` nuk arrihet Ndryshimi!

Shkruan: Migjen Kelmendi

Per me kuptue krejt farsen dhe manipulimet e Albin Kurtit dhe VV, nuk kam aktualisht shembull ma te gjetun se kandidimin e Bulliqit per Podujeve.

Partia qe u prezentue si garance e ndryshimit, pa asnji skrupull kandidon nji figure te kompromitueme edhe profesionalisht edhe politikisht si Bulliqin.

Ka me mbete e randesishme fotoja dhe shetitjet e Kurtit me Bulliqin neper rruget e Podujeves.

Per Kurtin pushteti arsyeton gjithçka. Edhe foton edhe kandidimin e Bulliqit, edhe kompromitimin (e perkoheshem mendon Kurti).

"Lazni car Scepan Mali' s'po e kupton qe krejt po doket! Qe asht cullak ne gjakimin e tij per pushtet, dhe Bulliqi ka me mbete logo e "forces se ndryshimit" dhe kompromitimit.

Apo ndoshta po e kupton mire, por Qellimi po ja arsyeton Mjetin, si krejt tjereve deri sot.

Me 'bulliqa' askush, qe veç pak din me mendue, nuk pret kurfare ndryshimi.

E keqja asht qe Kurti po llogarit ne ate mase te njerezve tane qe e kane zor me mendue!

Mendon Albini per ta:)