Kombinime të lezetshme të manikyrit me maskën mbrojtëse

Kombinime të lezetshme të manikyrit me maskën mbrojtëse

Mund të mos e mbani mend herën e fundit kur keni vendosur rrip. Dhe jo më taka të larta.

Sidoqoftë, ka një gjë që nuk duhet të jemi dembel për ta vendosur: një maskë për fytyrën.

Aksesorin që nuk mund ta lëmë asnjëherë anash kemi filluar ta kombinojmë me veshje qysh në daljet e para pas karantinës.

Tani, ka ardhur koha që ta kombinojmë atë edhe me manikyrin, në mënyrë që të dukemi sa më trendi.

Ka shumë mundësi të bukura kombinimi, disa prej tyre i gjeni më poshtë: