Dumoshi priti në takim Korin e Filharmonisë

Dumoshi priti në takim Korin e Filharmonisë

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi,  në kuadër të aktiviteteve për festën e 28 Nëntorit, ka pritur  në takim Korin e Filharmonisë së Kosovës.

Ministrja i ka uruar për festën dhe falënderuar për bashkëpunimin.

Ndërsa, drejtori i Filharmonisë, Baki Jashari ka uruar festën dhe falënderuar ministren për mbështetjen, raporton E.Oe.

Drejtori i ka dhuruar ministres  edhe një mirënjohje nga ana e filarmonisë.


MË SHUME NGA Kulturë