Hapet ekspozita“Rrëfim biografik” për jetën dhe veprën e Anton Çettës

Hapet ekspozita“Rrëfim biografik” për jetën dhe veprën e Anton Çettës

Në hapësirat e Muzeut të Kosovës, është bërë hapja e ekspozitës “Rrëfim biografik” për jetën dhe veprën e Anton Çettës.

Në hapje të ekspozitës ka marrë pjesë kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti dhe ministrja e MKRS-së, Vlora Dumoshi.

Të pranishme janë edhe dy vajzat e Anton Çettës.

 


MË SHUME NGA Kulturë